Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Στον Καιάδα ο Ελληνικός Λαός …

  για να σωθούν οι Τραπεζίτες !!!

Η κυβέρνηση της Χρεοκοπίας, του νέου Τσολάκογλου (Παπανδρέου),
υπέγραψε την κατοχική σύμβαση παράδοσης της χώρας στην διεθνή Τραπεζιτική Χούντα και στα Αμερικανο-Γερμανικά συμφέροντα, βάζοντας τα Κυριαρχικά μας δικαιώματα και τον Εθνικό πλούτο σε καθεστώς μεσεγγύησης.
Με τα 110-120 δις. ευρώ του διεθνούς χρηματοδοτικού «πακέτου», οι κάτοχοι των ελληνικών ομολόγων, που λήγουν την προσεχή τριετία θα πληρωθούν στο ακέραιο από το διεθνή μηχανισμό, και το 1/3 του ελληνικού χρέους θα περάσει από τις τράπεζες στα κράτη της Ευρωζώνης και στο ΔΝΤ.
Στη λήξη του προγράμματος «σταθεροποίησης», το 2014, το δημόσιο χρέος θα έχει φθάσει (όπως υπολογίζουν) στο 150% του σημερινού ΑΕΠ.(400 δις).
Για τον ελληνικό λαό, η «σωτηρία», σημαίνει, 30 δις. ευρώ μείον, από τις περικοπές μισθών και συντάξεων και την αύξηση των έμμεσων φόρων. Η επίπτωση της νέας άγριας λιτότητας ,θα προκαλέσει έντονη ύφεση , και στην τριετία, το ΑΕΠ, θα μειωθεί κατά 20-25%. Πρόκειται για Εθνική Καταστροφή. Το 2014, το χρέος θα αντιστοιχεί στο 190% του συρρικνωμένου ΑΕΠ.
Για όσους μας οδήγησαν στην χρεοκοπία , υπάρχουν μόνο κέρδη. Ούτε κουβέντα για τους απατεώνες , τους κλέφτες, και τους καταχραστές, της Ψωρο-ελίτ. Τους Ψωρο-εργολάβους, και τους Ψωρο-τραπεζίτες. Κανείς δεν έφταιξε. Κανείς δεν έκλεψε. Κανείς δεν δωροδοκήθηκε . Όλοι αθώοι για να πάνε (ξανά) ταμείο.
Οι Έλληνες «λεφτάδες», είναι οι καλύτεροι αγοραστές των ακριβών σπιτιών του Λονδίνου. Αγοράζουν σπίτια του 1.500.000 ευρώ και πληρώνουν μετρητά , όπως γράφουν οι Βρετανικές εφημερίδες. Ανάπτυξη και real estate, στην Μητρόπολη.(*)
Μέσα από το πακέτο-δάνειων θα χρηματοδοτηθούν ξανά και οι Ελληνικές τράπεζες με 15 δίς . Μαζί με τα 28 του Καραμανλή, οι «μεγάλοι μας φίλοι» θα πάρουν 43 δίς.
Οι «μάγκες», κάνουν ήδη ουρά στο ταμείο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ράλι, στο Χρηματιστήριο, με αιχμή τις κεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, οι οποίες είναι και ο μεγαλύτερος κερδισμένος από το «πακέτο», όχι μόνο γιατί εξαλείφεται ο άμεσος κίνδυνος απωλειών από το χαρτοφυλάκιο ελληνικών ομολόγων 40 δις. ευρώ που κατέχουν, αλλά και επειδή ο κ. Παπακωνσταντίνου μερίμνησε, σε συνεργασία με το ΔΝΤ, για τη δημιουργία ειδικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, που θα αναλάβει να καλύψει με διεθνείς χρηματοδοτήσεις τις τεράστιες «τρύπες», στους ισολογισμούς των ελληνικών τραπεζών.
Η επίσημη ανακοίνωση του ΔΝΤ λέει : «Ένα ταμείο οικονομικής σταθερότητας-που θα χρηματοδοτηθεί πλήρως από το πρόγραμμα- θα διασφαλίσει το ακλόνητο επίπεδο των τραπεζικών κεφαλαίων».
Όπως αποκαλύφθηκε από το «ΠΑΡΟΝ», η Ελλάδα οδηγήθηκε στην υποταγή στην Διεθνή Τραπεζιτική Χούντα, μέσα από τρεις ,(και όχι μία), μυστικές συναντήσεις του Παπανδρέου με την Goldman Sahs.
H πρώτη έγινε προεκλογικά, στην Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2009,στο περιθώριο της Συνόδου του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Η Δεύτερη έγινε στην Αθήνα στο Πεντελικό τον Νοέμβριο του 2009
 και η Τρίτη στο Νταβός. 27 - 31 Ιανουαρίου 2010.
Το «σχέδιο» καταστρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009. Όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακά κόλπα και ψέματα. Ο Παπανδρέου γνώριζε άριστα την κατάσταση και τις προοπτικές από την Goldman Sahs και εξαπατούσε το λαό λέγοντας ότι «λεφτά υπάρχουν» ενώ έταζε απαλλαγή των νοικοκυριών από τα χρέη προς τις τράπεζες. Επικοινωνιακό κόλπο και η «νίκη», με την «διάσωση» του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό Τομέα. Το ΔΝΤ δεν απαίτησε καμιά περικοπή δώρων ή μισθών στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ.
ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Σπύρος Χατζάρας
http://deltio11.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου