Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

"Οι Έλληνες είναι εργατικά μυρμήγκια" !!!

Τάδε έφη  ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσας, ο οποίος χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών ως "δήλωση υποστήριξης" των ψηφοφόρων στη γραμμή της κυβέρνησης .
Ο κ.  Δημήτρης Δρούτσας σε εκτενή συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt» (Ντι Βελτ) αντικρούει την «προσβλητική κριτική» που κατά καιρούς ασκείται στην Ελλάδα από ορισμένα γερμανικά ΜΜΕ και υπερασπίζεται τους Έλληνες ως «εργατικά μυρμήγκια», όπως είναι και ο τίτλος της συνέντευξης.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κ. Δρούτσας δηλώνει «ανακουφισμένος για το θετικό αποτέλεσμα» των αυτοδιοικητικών εκλογών.
 Το χαρακτηρίζει «δήλωση υποστήριξης» των ψηφοφόρων στη γραμμή της κυβέρνησης, καθώς διεξήχθησαν μετά από δώδεκα μήνες σκληρών μέτρων που υποχρεώθηκε να πάρει η κυβέρνηση, ενώ «η αντιπολίτευση συμπεριφέρθηκε ιδιαίτερα επιθετικά και λαϊκιστικά», κάτι το οποίο «θα μπορούσε να επιδράσει αρνητικά σε μια τέτοια συγκυρία». Απορρίπτει δε ως «παντελώς λανθασμένη» την κριτική περί «εκβιασμού» εκ μέρους του πρωθυπουργού με το δίλημμα των πρόωρων εκλογών, και μιλά για «πράξη ευθύνης», καθώς «δεν πρόκειται για τη διατήρηση της καρέκλας, αλλά για την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων»...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=75481148

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου