Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«Ερωτας υπό αίρεση και άλλα διηγήματα».

Η κυρία Ελενα Ακρίτα παρουσίασε χθες στη «Μεγάλη Βρετανία» το νέο βιβλίο του κ. Ν. Παπανδρέου με τίτλο «Ερωτας υπό αίρεση και άλλα διηγήματα». Στην αρχή, όταν έγινε λόγος για ηλεκτρονική μορφή του βιβλίου στο Ιnternet, ο συγγραφέας είπε: «Ευτυχώς που δεν είναι εδώ ο Σαχινίδης να μας βάλει ΦΠΑ».
Κατά τα άλλα, η ατμόσφαιρα ήταν οικογενειακή. Στην παρουσίαση παρέστησαν η μητέρα του συγγραφέα κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου, η κυρία Αντα Παπανδρέου, ο κ. Ανδρέας Α. Παπανδρέου, οι κκ. Μ. Καρχιμάκης, Ν. Σηφουνάκης, Σπ. Κουβέλης, Δ. Κουσελάς, Τηλ. Χυτήρης, Ντ. Ρόβλιας, Δ. Κρεμαστινός, Σ. Βαλυράκης (μετά της συζύγου Μίνας Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη ) καθώς και οι κυρίες Εύη Χριστοφιλοπούλου , Αννα Νταλάρα και Αθηνά Δρέττα.
BHMATOΔΟΤΗΣ - ΤΟ ΒΗΜΑ



«Πολιτική υπό αίρεση» ή «Ερωτας υπό αίρεση»;

Ο Νίκος Παπανδρέου, στο νέο του βιβλίο, επέλεξε να ασχοληθεί με το δεύτερο και η ανταπόκριση του κοινού ήταν ιδιαίτερα θερμή. Σε μια κατάμεστη αίθουσα της «Μεγάλης Βρεταννίας» παρουσίασε χθες βράδυ το νέο του βιβλίο, που κυκλοφορεί στις εκδόσεις Καστανιώτη, παρουσία της συζύγου του πρωθυπουργού Αντας Παπανδρέου, της μητέρας του Μαργαρίτας και του αδελφού του Αντρίκου, καθώς και στελεχών της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ. Ανάμεσά τους οι Ν. Σηφουνάκης, Τ. Χυτήρης, Ντ. Ρόβλιας, Σπ. Κουβέλης, Δ. Κουσελάς, Εύη Χριστοφιλοπούλου, καθώς και οι Μ. Καρχιμάκης και Γ. Σγουρός.

ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ - ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου